Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Περιμένουν κόσμο...

Περίπου 25.000 θεατές αναμένεται να βρεθούν την Τρίτη στο ΟΑΚΑ για την ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Οντένσε.


Σίγουρα η ανταπόκριση του κόσμου, δεν θυμίζει σε τίποτα τα όσα ζήσαμε τα τρία προηγούμενα καλοκαίρια, αλλά δεδομένα το ΟΑΚΑ την Τρίτη το βράδυ δεν θα είναι άδειο... Βέβαια, δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη δίψα των φίλων του «τριφυλλιού», μετά την απώλεια παικτών όπως είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι θα αφήσουν την ομάδα μόνη της κόντρα στους Δανούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ, την ρεβάνς με την Οντένσε αναμένεται να παρακολουθήσουν τουλάχιστον 20.000-25.000 θεατές. Ο αριθμός αυτός μπορεί να μην φτάνει ούτε καν τα επίπεδα του περσινού φιλικού με την Τζένοα, αλλά αν σκεφτεί κανείς τα δεδομένα (οικονομικά, αγωνιστικά και περίοδος διακοπών) που υπάρχουν δεν είναι και αδιάφορος.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μεγαλώσει αρκετά, καθώς είναι γνωστό οτι πολλοί το αφήνουν για τελευταία στιγμή... Άλλωστε παραδείγματα από το πρόσφατο παρελθόν, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να τρέχουν να ανοίξουν θύρες του πάνω διαζώματος, υπάρχουν ουκ ολίγα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου